Fisk & Akvarium

Fisk & Akvarium

Hos oss hittar du ett 70-tal akvarier med ett brett sortiment av fiskar. Allt från guppy och platy som passar i ett familjeakvarium, till mer ovanliga L-malar för dig som vill ha något extra, och självklart allt där emellan.

Att Starta Akvarium

Går du i tankarna på att skaffa ett akvarium? Då är vårt tips att först lista ut vilka fiskar du tycker om och därefter vilka behov just de har. När du bestämt vilka fiskar du vill ha så är det sedan lättare att veta vilket akvarium som skulle passa just dessa sorter. Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta vilka fiskar som kan gå ihop med vilka, men då är det bara att komma in till oss så hjälper vi dig att få ihop just ditt drömakvarium.

Här är några bilder på hur det kan tänkas se ut: 

Akvarium

Vi har olika storlekar av akvarium till salu, allt från 10 liter upp till 180 liter finns att köpa direkt i butik och vill man ha större så finns det mängder av olika akvarium som vi kan ta hem på beställning.  De mindre storlekarna under 30 liter rekommenderar vi endast till räkor och snäckor.

Inredning

När du har bestämt hur stort akvarium du vill ha och vilka fiskar du ska ha där i så är det lättare att bestämma inredning. En del fiskar vill ha sand, en del vill ha grus, vissa behöver mycket sten och andra fiskar vill ha rötter. Oavsett så kommer du att hitta ett stort utbud hos oss med över 20 olika sorters stenar och allt från enklare mangrove-rötter till mer ovanliga så som river wood för dig som är intresserad av aquascaping.

Tillbehör

Till ett akvarium så behövs ju självklart fler saker. Här hos oss kommer du att hitta ett brett sortimet med allt från pumpar och doppvärmare till algskrapor och medicin, vidare till foder och sand. Skulle det vara något som du saknar så går det självklart bra att beställa hem till butiken. 

Här nedanför har du en lista på olika leveranörer och märken som finns i vårt sortiment.

EHEIM-logo
fluval-aquarium-logo-vector
logo-blauw-wit-2018
Tetra-Logo
74
jbl
logo_505x150_bd35aa5f-6de8-47c7-a94a-cf529bc97aea
tropical_1
marina-logo
akvastabil
AQUA_DELLA_logo-ORIGINEEL-768x307
A140.0104